simple life is the most happy life???

salam,

Dah lama tak update blog ni (rasa macam deja vu plak.hehe~). A lot of things happen last month. Nak update dalam blog ni tapi laptop pulak ada masalah. Sebelum ni masalah internet. Dah selesai dah pon. Pastu laptop pulak buat masalah. Modem dia rosak kena sambar kilat/petir. Sedey sangat. Kalau ada ribut petir sila shut down laptop anda untuk mengelakkan dari tersambar kilat/petir. Tak percaya tengok Mythbuster. Entry ni saya tulih pakai laptop housemate no. 1. Laptop dia pon kena jugak tapi modem dia tak rosak. Speaker dia ja. Laptop housemate no.2 pon rosak speaker ja.

Exam dah habis. Cuti pon dah start. Tapi takdak plan apa2 pon lagi untuk cuti ni. Harini housemate no.1 pergi bandung, hausemate no.2 ada kelas, so saya sorang2 je kat rumah. Plan hari ni tengok tv, maen DotA, maen psp, study for next system.

 

Advertisements

4 Responses

  1. study for next sem?
    hahahahahahhaha~
    -emoticon gelak guling2-
    -emoticon gelak guling2-
    -emoticon gelak guling2-

  2. awat x balik jugak?
    june cuti tak?

  3. haha,tipu r klo ko std.ko std,mknenye sume org da stat std,hahaha~

  4. biaq la kalu nak study pon…jgn la jeles

    x balik sebab kitas x siap lagi. kalau balik jugak nnt kena pg kedutaan indoN buat visa B skali lg.huhu~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: