Hari ini di bilik tutorial 4

Photobucket

Sistem baru dengan ahli2 tutorial baru.

Cuti dah habis

salam.

Hari ni hari terakhir cuti sebelum masuk ke sistem baru, CVS (Cardiovascular System). Aku rasa cuti kali ini adalah cuti yang paling tak produktif dalam hidup aku. Walaupun aku dah merancang untuk buat sesuatu untuk cuti kali ini tapi aku tetap tak buat apa2. Selama seminggu ni aku cuma menonton tv, surf2 internet, baca2 online comic dan main Wii sahaja. Dan aku suka tak perlu buat apa2.

Tapi cuti dah tamat. Aku perlu kembali kepada tugas sebagai seorang pelajar lagi. Walaupun sebenarnya tetap masih lebih kurang sama dengan waktu cuti kecuali aku perlu pergi ke sekolah universiti aku 4 hari semingu untuk belajar. Dan mungkin aku perlu mengerjakan tugasan2 yang ditugaskan. Dan aku tak suka kena buat banyak kerja.

Mungkin aku perlukan anti-lotus drug untuk penyakit malas aku ini. 

p/s-i’m happy because nnz is back in town

Trauma – Elite

tidak ada kena-mengena dengan aku tapi MUNGKIN ada kena-mengena dengan nnz.

p/s-aku takut tengok vc ini masa kecik2 dulu. Seram kan?

I Wish For A Peaceful World

i, for the sake of my own good, must do evil, and that is something which i can’t run away from so that at least, tomorrow the world will be in peace without hate nor sadness,

because i am not just a realist without heart nor tears but a romanticist after all…

Hari ini di bilik tutorial 3

Photobucket

Sesi tutorial terakhir untuk sistem  Hemato Immunology. Masih bersama doktor tak peduli tapi kali ini tidak ada trivia2 yang tidak diperlukan kerana dia bersama dengan laptopnya.

Hari ini di bilik tutorial 2

Photobucket

Sesi tutorial tanpa seorang tutor.

Photobucket

Ops! Dia masih ada di situ. Tapi masih tidak mempedulikan sesi tutorial walaupun sekali-sekala akan memberikan trivia2 yang tidak diperlukan

i want this!!!

Photobucket

Oto Master Relax Massage Chair Model No: MR-1390

Aku selalu sakit belakang kebelakangan ini. Mungkin semua ini hanyalah somatoform disorder kerana exam yang semakin dekat atau mungkin juga kerana aku selalu mengadap laptop sambil meniarap. Lepas ni aku kena cari cara untuk mengadap laptop dalam posisi supine pula.