Hujan…

Salam,

Hari ni lepas habis tengok futsal dekat GOR hujan pun turun. Rintik2 je jadi aku pun mengambil keputusan untuk balik ke rumah cepat2. Tapi masa half way perjalanan, hujun turun dengan lebatnya. Aku sampai di rumah dalam keadaan basah kuyup (betul kan perkataan ni?). Sangat tak suka waktu hujan walaupun permandangan di Jambatan Cincin sangat cantik waktu hujan (mungkin aku akan post gambar jambatan ini suatu hari nanti) tapi aku tetap tak suka hujan.

I hate this time of the year….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: