Cuti dah habis

salam.

Hari ni hari terakhir cuti sebelum masuk ke sistem baru, CVS (Cardiovascular System). Aku rasa cuti kali ini adalah cuti yang paling tak produktif dalam hidup aku. Walaupun aku dah merancang untuk buat sesuatu untuk cuti kali ini tapi aku tetap tak buat apa2. Selama seminggu ni aku cuma menonton tv, surf2 internet, baca2 online comic dan main Wii sahaja. Dan aku suka tak perlu buat apa2.

Tapi cuti dah tamat. Aku perlu kembali kepada tugas sebagai seorang pelajar lagi. Walaupun sebenarnya tetap masih lebih kurang sama dengan waktu cuti kecuali aku perlu pergi ke sekolah universiti aku 4 hari semingu untuk belajar. Dan mungkin aku perlu mengerjakan tugasan2 yang ditugaskan. Dan aku tak suka kena buat banyak kerja.

Mungkin aku perlukan anti-lotus drug untuk penyakit malas aku ini. 

p/s-i’m happy because nnz is back in town

Advertisements

8 Responses

  1. 1.whats an anti-lotus drug?
    2.town=jatinangor town square?
    3.im not feeling well.u r my drug.i nd u.huhu~
    4.im happy too.weeee~

  2. anti-lotus drug tu ubat untuk org yg termakan lotus.

  3. xtau jgk.lotus tu apa?awt kj tbayang lutong ja?huhu~

  4. bila nak bercuti lagi?nak pi jalan2 pasar panjang lagi..mkn makanan pelik2…tgk telur penyu…

    nnt april abg pi lang tengah…

  5. lotus tu kereta la…
    adoi..tu pun xtau ka??

    atau lotus tu tmpt bersemanyam buddha..tau?

  6. lotus??!!! syndrom lotus eater…
    mati x mau idop segan

  7. at last,
    ada pun orang yang tahu…

    wira nordin:
    bln 6 la baru blk.
    tapi boleh ikut jalan2 lagi ka?xmo kaco honeymoon.hehe~

  8. wah~x sangka adikku bijak skali…
    waaaaaaaaaaah~
    *emoticon kagum*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: