i miss my sister…

salam,

Dah lama tak update blog. Lepas ni mungkin aku akan lebih rajin update blog sebab aku dah tak ada kerja nak buat walaupun sebelum ni pun aku tak banyak sangat kerja.

Post pertama selepas hiatus yang panjang ni: adik aku Liya dah meninggal dunia minggu lepas. 5hb Ogos. Pukul 640 waktu Malaysia. Yang lagi sedih, esok tu 6hb Ogos birthday dia yang ke-19. Aku masih di Indonesia masa Abang Uda call bagitahu. Sedih sangat. Last sekali aku jumpa dia 8 bulan yang lalu. Waktu tu aku balik Malaysia untuk kenduri cousin aku.

Tapi yang paling sedih sekali aku tak sempat tengok pun muka dia. Airport jakarta tak ada elektrik, so tak boleh beli tiket kapal terbang. Aku tak nak tulis banyak2 sebab aku dah rasa nak menangis lagi.

Ni blog abang aku. Dia sangat strong untuk tulis benda ni. Aku tak… :((

Advertisements