Anon, help me please!

Salam,

Saja nak update blog. Dah lama tak menulis, rasa macam dah bekarat. Banyak benda yang jadi tapi rasa macam tak sesuai nak tulis dekat sini. Mungkin suatu hari nanti bila dah berani tulis aku akan tulis.

Orang kata hidup ni macam roda. Kalau memang macam roda mungkin aku sekarang ni aku dekat bawah. Harap2 tengah nak naik balik.  Mungkin sekarang aku agak stress, tapi aku cuba untuk buat2 tak stress. Kalau duduk sorang2 tu kadang2 rasa macam nak nangis.  Harap2 tak jadi bipolar.

Sekarang aku dekat department obgin. Baru minggu first. Tengah tunggu queue untuk evaluasi partus. Bidan yang evaluasikan. Tapi aku tak hafal lagi step by step. Harap2 lepas ni boleh sambut bayi dengan jayanya.

p/s –  i need someone to give me motivation, someone stranger.