Eh..

Hi.

Saja nak test tulis blog balik. Zaman sekarang dah tak banyak orang guna personal blog dah, semua orang lagi suka menulis dekat facebook atau guna twitter ja, so aku rasa macam nak menulis balik dekat sini. Bajet hipster sikit. Hehe~

Last entry dekat sini tahun 2012. Dah 4 tahun yang lalu. Kalau baca balik post2 lepas macam lawak la pulak. Hehe~ Macam2 dah yang terjadi 4 tahun ni. Dulu zaman student sekarang dah kerja. Mungkin dah lebih matang. Harap2 lah. So kalau aku rajin update lagi lepas post ni, boleh expect la content yang lebih matang dan serius. Ceewah~

Oke dah. Jangan update panjang2 sangat, orang malas baca. Haha~ kalau ada orang yang tiba2 terbuka blog ni la.

p/s – Selamat hari kebangsaan Malaysia! Jangan kena jajah lagi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: