Insert title here

Apa ada api dalam salur darah?
atau itu aliran magma?
atau cuma terik matahari yang muncul pagi-pagi?
ketika bulan juga belum lagi pergi.
Ah, sudah terlambat
atau dia yang terlalu cepat.

Langit di Barat masih lagi gelap.
Oh kau pencuri hati…

p/s – yang paling payah sekali kalau tulis sajak tu tajuk dia. Siapa2 boleh bagi cadangan. Hehe~ 🙂

Advertisements

Anon, help me please!

Salam,

Saja nak update blog. Dah lama tak menulis, rasa macam dah bekarat. Banyak benda yang jadi tapi rasa macam tak sesuai nak tulis dekat sini. Mungkin suatu hari nanti bila dah berani tulis aku akan tulis.

Orang kata hidup ni macam roda. Kalau memang macam roda mungkin aku sekarang ni aku dekat bawah. Harap2 tengah nak naik balik.  Mungkin sekarang aku agak stress, tapi aku cuba untuk buat2 tak stress. Kalau duduk sorang2 tu kadang2 rasa macam nak nangis.  Harap2 tak jadi bipolar.

Sekarang aku dekat department obgin. Baru minggu first. Tengah tunggu queue untuk evaluasi partus. Bidan yang evaluasikan. Tapi aku tak hafal lagi step by step. Harap2 lepas ni boleh sambut bayi dengan jayanya.

p/s –  i need someone to give me motivation, someone stranger.

Hello, ada siapa-siapa dekat sini?

Salam,
          Dah lama tak update blog ni. Dekat2 setahun dah. Mungkin akan lebih rajin lepas ni. Harap-harap la. Hari ni tiba2 rasa nak update. Rindu pulak nak menaip.

Neutral corner

It’s the bell..

time to retreat to my neutral corner

pic taken from google image

p/s- if only got people there to stop the bleeding and provide some water…

p/s2- not feeling well

 

A serial killer with a heart….. just pray it’s not yours

i feel like

you stole my life

i’m not a person i am suppose to be

its like i am hollow

i hide in plain sight

unable to reach out to people close to me

i’m afraid i’ll hurt them

like i’ve hurt so many others

this is what you make me become

-Dexter Morgan-

dexter-logo-blood

Tak boleh begerak lagi, perut aku nak pecah

Salam,

Kenyang~

luffy_fat Just bloated not fat. 🙂

Every wall is a door

Every wall is a door.
Ralph Waldo Emerson

will-way